Nov 20, 2015

MV Sure Ketat


1) MASALAH KEPUTIHAN
 Keluar cecair putih, hijau atau kuning yang berlebihan pada kemaluan? 
☛ Keluar cecair yang likat dan berbau busuk pada kemaluan? 
☛ Rasa gatal yang teramat sangat pada kemaluan?
 Terpaksa memakai ‘panty-liner’ tiap-tiap hari?
 Suami mengadu bau faraj anda yang terlalu busuk ketika hubungan seks? 
 Ketidakselesaan apabila “bersama” suami?
 Anda menjadi kurang keyakinan diri dan hubungan anda dengan suami semakin dingin? 
☛ Telah mencuba pelbagai produk tetapi tidak berkesan?

♛ JIKA JAWAPAN ANDA YA !!!
Bayangkan dalam masa beberapa hari lagi…
✔ TIADA lagi keputihan!
✔ TIADA lagi bau busuk dan hanyir!
✔ TIADA lagi rasa malu!
✔ TIADA lagi perasaan sakit hati!
✔ TIADA lagi ejekan dari suami!
“...Kini, Bersedialah Untuk Mengucapkan Selamat Tinggal kepada Keputihan, Kegatalan Dan Bau Yang Kurang Menyenangkan!...”saya pasti kerunsingan dan keresahan anda terhadap perkara tersebut akan lenyap selama-lamanya dengan pengambilan "MV SURE KETAT"..

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

2) MASALAH HUBUNGAN SUAMI ISTERI
 BILA KATIL BERHENTI BERGOYANG!
☛ Suami stress fikirkan hubungan intim bersama isteri tidak seperti dulu lagi. isteri DINGIN dan sering menggelak jika di ajak bersama. Isteri sering beri alasan tiada mood dan hubungan rumahtangga semakin renggang gara-gara suami tidak dapat layanan yang di inginkan...
♛ JANGAN BIARKAN INI TERJADI?
☛ kerana potensi untuk suami kahwin lain atau mencari teman wanita baru itu sangat la tinggi! tambah-tambah lagi si suami ada alasan yang kukuh untuk beliau buka cawangan baru.
♛ NAMPAK MACAM ALASAN X LOGIK..
☛ tapi ketahuilah, hubungan intim suami isteri adalah sangat penting bagi sesebuah perhubungan untuk mengeratkan lagi hubungan kasih sayang antara satu sama lain..
♛ TUNGGU! jangan risau..
☛ MV SURE KETAT sedia membantu anda, ketahui rahsia di sebalik kehebatan MV SURE KETAT seperti malam pertama perkahwinan.. BUKAN JANJI TAPI KAMI BUKTIKAN....

             --------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jangan risau, sebotol MV ini dilindungi oleh PENAWAR selama 60 hari. Sekiranya MV ini tidak BERKESAN, kami sedia refund TANPA SOAL BANYAK smile emoticon
.
.
.
.
MV ini dapat membantu para wanita untuk menyelesaikan masalah dalaman anda kurang daripada 12 jam dengan kesan yang sangat luar biasa. Tidak perlu sakit, selesa di gunakan samaada secara makan mahupun secara insert..

♛ Khasiat Mv Sure Ketat 
☛ Kesuburan wanita
☛ Merawat masalah keputihan dan sengugut
☛ Menyempitkan rahim
☛ Memberi kemutan yang luar biasa
☛ Menghilangkan gatal-gatal di faraj
☛ Melancarkan peredaran haid
☛ Menegangkan payudara dan bibir faraj
☛ Memulih dan mengetatkan saluran otot vagina
☛ Mencegah barah rahim dan payudara
☛ Menambah tenaga batin
☛ Memberi kepuasan bersama
☛ Menjadikan hubungan suami isteri seperti malam pertama setiap hari
☛ Mengubati perut kembung dan sakit pinggang
☛ Menghilangkan bau yang kurang menyenangkan
☛ Mengempiskan perut
☛ Mengurangkan berat badan

♛ Cara pemakaian 
☛ Letakan 1 biji MV SURE KETAT ke dalam faraj pada waktu pagi. Biarkan dalam beberapa minit, kemudian  bersihkan. Khasiatnya dapat di rasai pada sebelah petang atau malam harinya.. MV SURE KETAT boleh di ambil secara rutin dan ianya tiada kesan sampingan. Sekiranya ada pengeluaran lendir, ketulan darah lame, ketulan cebisan berwarna putih.. ini merupakan tindak balas ubat dan anda di nasihatkan agar meneruskan pemakaian sehingga penyakit betul-betul sembuh dan lendiran kering dan tiada lagi.

♛ Aturan makan
☛ 2 biji 2 kali sehari
☛ Sekiranya anda mengalami masalah yang serius anda di nasihatkan untuk menambah dos pengambilan dari 2 biji ke 4 biji sekali makan..
☛ Banyakan minum air masak

♛ Kandungan
☛ Kacip fatimah, akar serapat, manjakani, mas cotek, pinang muda, cendawan emas
☛ 60 biji tahan sebulan
☛ MV Sure Ketat 2 in 1 boleh di makan dan boleh juga insert ikut bawah.

♛ Peringatan
☛ Wanita hamil sebaiknya tidak mengambil jamu ini..
☛ Masa haid tidak perlu ambil sehingga darah haid kering




Oct 27, 2015

Check Out Hospital




As'salammualaikum..

Alhamdulillah dah check out Hospital Kota Bharu, now tunggu masa untuk check in HUSM pulak.. Terima kasih pada semua yang mendoakan saya.. Alhamdulillah keadaan saya dah ok sikit dari sebelum ni.

Actually kena stay kat hospital lagi sehingga pakar dapat detail laporan aku dari HUSM. tapi di sebabkan aku x sanggup nak tinggalkan amsyar lama-lama jadi aku putuskan untuk keluar hospital dengan alasan 5hb aku memang dah ada appoitment dengan HUSM.

Alasan yang x berapa kukuh. Alasan yang kukuhnya, aku x sanggup dok spital lame-lame.. Bila doktor atau pegawai perubatan datang check, sakitnya Allah je tahu.. Perut ni dari sakit sikit terus jadi sakit kuat..

Korang imagine je la, luka kena belah.. dekat parutnya merekah dan bila di henyak-henyak x ke sakit.. Jadi berdenyut-denyut.. Nak baring x boleh, nak duduk x boleh, nak berdiri x boleh.. serba x kena rasanya...




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Belog KAK AMY Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign